Uppdatering efter de senaste 3 dagarna.

Ja, nu händer det en hel del. Snickarna fixar med att resa huset medans Jonas försöker att få till ett garage.*ler* Snickarna håller på att regla upp lite inneväggar för på Tisdag kommer balkar och takstolar till övervåningen. Så spännande!! Man ser verkligen hur det ska bli. Jonas kom på i Torsdags att vi skulle flytta en dörröppning mellan "farstun" och tvättstugan, för att utrymmet skulle bli större i tvättstugan. Han fixade detta med Anders( snickaren), Jonas va helnöjd! Tur att vi bygger lösvirke, det är ju lite lättare att ändra efterhand när man ser lite i verkligheten.
Grannarna på tomten ovanför vår, håller full koll. Igår( lördag) åkte de förbi på vägen för att kolla in garaget antagligen. Det kommer ju bli lite höjd på det. De är väl oroliga över att vi kommer att skymma hela deras utsikt.*ler* Så himla mycket blir det nog inte kvar när vi rest övervåningen på huset.he,he Muntra grannar är väl trevligt, särskilt innan vi ens har flyttat in!! Men, vi håller oss inom alla regler och normer!
I lördags fixade Matte (Jonas yngre bror) och Jonas med att börja regla upp garaget. Jag och barnen var ute där hela dagen. Pyromanen Linda eldade spillbitar, fikade, grillade korv och åkte lite snowracer med ungarna.Så helmysigt!!
Vi har nu börjat enas om porslin och kakel i badrummet. Skönt att det blir några mindre beslut att fatta senare! Men nu i veckan måste väl jag ta tag i trappan inne i huset. Blir nog att bege sig till "Englöv" och Habo trappindustri. Så smidigt när allt finns lokalt!!
Har uppdaterat med lite bilder i dagsläget.
Tjillivippen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0