Jonas börjar måtta för högskåpet i badrummet.


Jonas måttar upp vilken höjd högskåpet ska sitta på. Lägger upp mer bilder under lördag-söndag för fortsättningen. Spegel skall måttbeställas av glasmästaren, så det blir bland det sista!

Möbelskiva till tvättställ.



Möbelskivan till tvättstället är på plats. Träslaget är Ek antracite faner. Skitsygg om ni frågan mig!*ler*

Jonas har börjat montera upp badrumsmöblerna på övervåningen.


En nöjd Vilma på sportlovet 2010!


Vilma på Skridskor!


Vilma åker skridskor hon oxå på Slätten, för första gången. Jag var totaltimponerad hur snabbt så små barn lär sig. Efter ca. en timme på isen så Reste hon sig själv upp och åker sakta framåt!!  Så duktig, hon är ju trots allt bara 3,5 år!

Sportlov i Habo!


Jag tog med mig barnen i Tisdags till Slätten i Habo för skridskoåkning. Kajsa tycker verkligen det är kanonkul!

Ännu en söndag......

... och jag fattar inte hur helgerna kan gå så fort?!?! Jonas har varit i de Värmländska skogarna på svenska rallyt Fredag -Lördag, så  jag och tjejerna har varit själva.  Mysigt! Tom elvis har myst genom att sova i min säng när  jonas va borta.*ler* Idag söndag har jag knappt gjort ett skit. Bihålorna är igensatta så det har varit total medicinkur på mig se´n i morse. Sinova och alvedon och försöka somna så att man slipper värken. Brukar ju funka men det tar ju några timmar innan det börjar släppa. Så det har varit säng och soffa slappa hela dagen idag, ganska skönt. Inte något som jag normalt sett brukar fixa, kryper ju i kroppen annars om jag inte gjort nå´t på några timmar. Finns ju alltid något som ska fixas.
Nu har vi kommit på att vi ska måla om soffbordet och sängen. Hoppas bara att det börjar bli lite varmare ute så vi kan göra det snart. Ska bli kul, känns ju som att vi får nya möbler.*ler*
Annars är det väldigt lugnt här, skönt att bo i nytt hus nu när alla har elräkningar som det stora samtalsämnet. *ler*

Tjing!

Ny hobby!



Jag har nog skaffat mig en ny hobby! Har köpt flera orkidéer för typ 50 spänn som är överblommade, och gett mig fasen på att jag ska få dem att blomma om igen! Och jag har lyckats 100%!!!! Så enkelt ´å kul!

Draperierna är uppe i stora entrén.



Samma som med vard.rummet, skall bara fixa tybgder som jag ska sy in ner till sen är det färdigt!! Bra budget grej mot skjutdörrar. Klart skjutdörrar va ´å föredra, men pengar kostar de ju oxå.....hmmm...tyg blir bra ett tag.

Snart har jag sytt färdigt garinlängden i vard.rummet



Ska bara fixa lite tyngder som jag kan sy in ner till innan jag lägger upp den. Blir nog riktigt bra. Nå´t slags linnetyg är det, exakt vad vet i fasen.

Visst är det fint när solen går upp!!


Sen har vi den här roliga killen.



Han brukar sitta på backen under all fågelmat, men här har han hitta ett ännu bättre ställe att ha koll från, hängsälgen.*s* Rolig prick det där.

En av mina matgäster....JGillar fläsket från julskinkan!


Mitt tillfälliga konstruerade Fågelmatbord.


Vilma är nu helt nöjd med Mösatörvan!


Vilma & jag passade på ´å baka.



Vilma & jag passade på ´å baka när Kajsa & Jonas var och åkte skridskor. Baka " MösaTörva" är poppis som man tillhör släkten Claessons!*s* Vilma tyckte det var bäst att "diska" efterå.*s*

Trappan


Trappan är målad , dock en målning kvar.



Visst blir den fin!!

Kajsa & Vilma fick skidor av tomten....



Det har blivit några rundor runt tomten i år, tur att snön har fått ligga kvar. Det trodde jag aldrig!! Äntligen snö!!!!

Våran otroligt fina Tomte som hittade till Lilla fiskebäck i Jul.


Alla åker snowracer........



Hela familjen åker snowracer, även Elvis. Som verkade gilla det, hel tokig när vi kom ner för backen. Sprang runt ´å krafsade mig på benen, ´å sprang uppför backen efter oss.*s* Han é inte som andra hundar han.*ler*

Min Lilla huslykta é så mysig!



Viklle bara ni skulle få se min lilla huslykta som é så supermysig!! Riktigt fund! Hel a 50 spänn!*ler*

RSS 2.0