Altanen på baksidan börjar ta form!!



Underarbetet för altanen på baksidan är färdigt!! Nu ska här börja skruvas trall!! Hela 72 kvm!! Blir lite skruva. Trallen kommer att bli hela 145 bredd/trall.

TILL SALU!! nio stycken kaninungar lev.klara slutet av Maj.



Vi har nio st kaninungar till salu! 200:-/ st lev.klara i slutet av Maj. Perfekt barnkanin älskar att bli ompysslad!! Här finns både Sune, Maggan, Berit, Ronny, Ragge mfl.

Tisdag igen...sen är det Torsdagkväll.........

och jonas & jag sitter i soffan ´å undrar vart hela den här veckan tagit vägen. Just nu går jag som i dvala eller rättare sagt ett vaccum! Jag har tappat inspiration till att göra nå´t hemma, känns skitjobbigt! Händer ju att även jag får såna här svackor även om alla kanske inte ser det, brukar ju va ganska glad ´å sprallig för det mesta. Går och funderar på hur mycket syrénhäck vi ska köpa? Känns som jag börjar bli "snål", vill inte lägga så mycket pengar på hus ´å trädgård just nu, vill göra nå´t annat!! Nå´t kul, riktigt kul!!...................gasa lite...he,he....visst é jag har nog inte alla celler där de ska va, avgasskadad uppväxt kanske. Men det är ju så kul!! Funderar på ´å gneta ihop till en cross, hade vart riktigt kul. Kan ju låna farsans men den é ju för hög för mig. Trillar jag eller stannar så kan jag inte kicka igång den själv, mina ben skulle behöva en förlängning! Ha,ha för inte är crossen förstor inte.....; )
Vi håller på ´å jaga reda på en begagnad 20" tjejecykel till Kajsa, Vilma har ju vuxit i Kajsas ´å hjulade i helgen iväg helt själv utan stödhjul. " Nu ska jag cykla själv" sa hon i lördags ´å tog Kajsas cykel ´å skrek till på Jonas att han skulle hålla i cykel så hon kom  upp, " släääääppppp mig nu papppa!!!" skrek hon innan hon hjulade iväg själv. De kan ju om de bara bestämt sig.
Jag räknade de nya liven ute i lekstugan, det är nio st ungar till.Kaninfarm lilla Fiskebäck. Bosse fick nytt hem i fredags, Hos Elin & Anders i Mullsjö. Han verkar stortrivas där, han har tydligen en ny tjej...hundtjej vid namn roys. Verkar va helt ok att pussas ´å kela i soffan. Sköna Bosse...visst saknar jag denna speciella lilla kille....

Dax ´å jobba lite!!! Tjing!!!!!!!!!!

Hur många är de i den nya kullen vi fick i Torsdags?? 8 eller 9 eller 10??


Tussilago 2/4-2011!!


20110402!! Balkongräcket tar form!


Blir nog himla bra balkongräcke. Eller vad tror ni?

En del av balkonräcket klart!


Jonas kapar brädor


Jonas har kapat brädor hela dagen till balkongräcket, ´å sågat dem med sticksågen. Riktigt pillgöra!

Vilma ´å "mini Bosse"


Men visst é dom söta?!?!


Kaninungarnas nya lya!!


Kaninungarna har hittat nyy lya. 4 st i en liten etta.

RSS 2.0